Taart van snijbiet, appel en rozijnen - tourte de blettes
★
★
★
★
★
Een recept van L. de Medici en R. Olney.
U vindt dit recept op pagina 225 in Provence .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Gang:
- buffet / nagerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten
- bloem
- boter
- bruine rum
- citroenrasp
- cox orange
- ei
- golden delicious
- goudrenet
- kristalsuiker
- nootmuskaat
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- peper
- pijnboompitten
- poedersuiker
- rozijn
- snijbietblad
- suiker
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.