Pastirmali kuru fasulye - Gebakken witte bonen met pittig gedroogd rundvlees
★
★
★
★
★
Een recept van David Dale en Somer Sivrioglu.
U vindt dit recept op pagina 103 in Anatolië .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- lunchgerecht
Ingrediënten
- boter
- gedroogde cannellinibonen
- gedroogde oregano
- groene chilipeper
- komijnpoeder
- pastirma
- tomaat
- tomatenpuree
- ui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.