Carpaccio met venkel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 127 in Twaalf maanden lekker eten .

Dit recept is tevens online te openen

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vlees
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

KERST: Rode bieten-appel carpaccio met boerenkoolpesto en geroosterde hazelnoten

Een recept uit Isabel

Bietjescarpaccio met zwarte peper, balsamico en kervel

delicious. magazine - 2009-07

Oosterse carpaccio met bosui en gember

Serveersuggestie Oosterse carpaccio met bosui en gember

Rauw rundvlees op de wijze van alba

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie