Gebakken hertenlende - schotse risotto - fazantenhachee
★
★
★
★
★
Een recept van Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar.
U vindt dit recept op pagina 284 in Te gast bij Jamie .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten
- boter
- cheddar
- fazantenborst
- gerookt dooregen spek
- goudse kaas
- hertenlende
- jeneverbessen
- kippenbouillon
- kippenlevers
- koolraap
- marmelade
- meiraap
- olijfolie
- parelgort
- peper
- peterselie
- philadelphia-roomkaas
- prei
- rode ui
- rodewijnazijn
- rozemarijn
- tijm
- wild
- wortel
- zachte kaas
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.