Mille-feuille van coquilles en schelvis met knolletjes en aardappel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 52 in Vis en schaaldieren .

Gang:
voorgerecht
Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Coquilles, gekaramelliseerd, met bietjes, walnoot en witlof

delicious. magazine - 2011-01

Coquilles St. Jacques met karamel en balsamico

Een recept uit Veronique Pouw

Jakobsmuscheln mit Fenchel-Granatapfel-Salat und Pinienkernvinaigrette / Coquilles met venkel-granaatappelsalade en pijnappelpit-vinaigrette

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

In de schelp gebakken coquilles met zoete tomaten- en basilicumsaus

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie