In ganzenvet gekonfijte kabeljauwmoten met rode biet

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 148 in Vis en schaaldieren .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Brochettes van vis en tijgergarnalen met een saus van frambozenbier

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Eindelijk: Vegan Vitamine D3 supplementen uit korstmos

Een recept uit Isabel

Getest: AH Zeesticks

Een recept uit Isabel

Gebakken kabeljauw met krokante preisliertjes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag