Aardappelbrood met rapensalade
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 216 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- avondmaal
- Soort:
- groenten, aardappels en peulvruchten / ovenschotel
Ingrediënten
- aardappel
- bakpoeder
- bloem
- boter
- ei
- mayonaise
- meiraap
- melk
- mierikswortel
- mosterd
- olie
- peper
- veldsla
- wortel
- zelfrijzend bakmeel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.