Rundstoofvlees met ui, kappertjes en aardappelpuree met citroen
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 274 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Ingrediënten
- aardappels
- bloem
- boter
- citroenolie
- citroenschil
- kappertjes
- laurier
- melk
- olijfolie
- ossenstaart
- peper
- runderbouillon
- rundvlees
- ui
- witte peper
- witte wijn
- zilveruitjes
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.