Wilde eend met pruimensaus en rodekool
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 281 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- wild en gevogelte
Ingrediënten
- appel
- boter
- bruine suiker
- citroensap
- eendenborstfilet
- gedroogde pruimen
- gemalen steranijs
- karwijzaad
- ketjap
- kippenbouillon
- koriander
- peper
- pruimen
- rodekool
- rode wijn
- slagroom
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.