Lamstong met lepelblad en mosterddressing
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 317 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / mosterd
Ingrediënten
- boter
- citroensap
- foelie
- gedroogde cranberry's
- kruidnagel
- lamstongen
- laurier
- lepelblad
- olijfolie
- oost-indische kers blad
- peper
- peterselie
- rucola
- selderij
- slagroom
- strandbiet
- ui
- wilde spinazie
- wortel
- zeevenkel
- zomerhoning
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.