Zevenschaft
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 396 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- avondmaal
- Soort:
- vlees / bouillon
Ingrediënten
- aardappel
- appel
- bloem
- boter
- bruine bonen
- citroenbonen
- gele bonen
- heilige bonen
- kievitsbonen
- peper
- peulvruchten
- rauwe ham
- rode bonen
- rodewijnazijn
- runderrookworst
- ui
- wieringer bonen
- winterwortel
- witte bonen
- zout
- zwarte bonen
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.