Bagna càôda

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 400 in Liever lokaal .

Keuken:
Hollands
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

*Paella Valenciana with Rabbit, Puffed Wild Rice, Paella Stock, Smoked Bomba Rice, Freeze Dried Piquillo Pepper, Blood Sausage, Sous vide Braised Snails, Sofrito, Sous Vide Artichoke, Horchata Foam, Soccarat Tuile and Seared Langoustine Tails

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Artisjokken, topinamboer, Chinese artisjokken, Meyer citroenen, Castelvetrano olijven en Trappitu olijfolie

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Asparagus & Artichoke with Jerusalem Artichoke Puree - Asperge en artisjok met aardpeerpuree

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Aardpeer: winters en veelzijdig

Een recept uit Isabel