Krentgenwegge
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 414 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- ontbijt / brunch / lunch / bij de koffie
- Soort:
- brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten
- anijszaad
- bloem
- boter
- droge gist
- ei
- gekonfijte sinaasappelschil
- gemalen karwijzaad
- gemalen komijnzaad
- kaneel
- krenten
- melk
- oranjesnippers
- suiker
- sukade
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.