Gebraden kip met zongedroogde tomaatjes, kaneel en oregano
★
★
★
★
★
Een recept van J. Gosney en Rick Stein.
U vindt dit recept op pagina 122 in Mediterrane Odyssee .
- Keuken:
- Grieks
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- boter
- extra vierge olijfolie
- gedroogde chilipeper
- griekse kefalotiri
- kaneelstokje
- kip
- kippenbouillon
- knoflook
- oregano
- orzo
- parmezaanse kaas
- peterselie
- tomaat in blik
- trostomaat
- ui
- zongedroogde tomaat
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.