Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Kalfspoten - pieds de veau
- Ingrediënten:
- azijn, bordeaux, boter, bouquet garni, ei, kalfsfond, kalfspoot, knoflook, prei, ui, peper, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Bordeaux wordt beschouwd als wijn.
Alternatieve naam: bordeauxwijn.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bordeaux in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bordeaux:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit La Mère Brazier:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van I love food & wine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit de zilveren lepel: