Kwartel met foie gras

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 286 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte
Bereidingstijd:
55 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

halve Oosterscheldekreeft in pittige kreeftensoep met fijne groenten en aardappeltjes

Serveersuggestie halve Oosterscheldekreeft in pittige kreeftensoep met fijne groenten en aardappeltjes

Ingemaakte foie gras voor later

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Bisque van garnalen

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Walnoottaart met armagnacpruimen

delicious. magazine - 2010-02