Hartige crèpes met bonen of linzen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 197 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Jókai bableves - Bonensoep à la Jókai

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Zevenschaft

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bonen-kaasempanada's

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Saure Kalbsleber mit Schalottensauce, Kartoffelplätzchen, geschmorten Feigen und Bohnengemüse - Zure kalfslever in sjalottensaus met aardappelschijfjes, gesmoorde vijgen en bonen

Een recept uit  - Deutsche Küche