Ris de veau braisés à l'Italienne - Gesmoorde zwezerik met bruine champignonsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 480 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bleekselderij met roquefort - apio con roquefort

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bleekselderij, gekookt

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Crostini met bottarga

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Terrine van roquefort

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro