Ris de veau braisés à l'Italienne - Gesmoorde zwezerik met bruine champignonsaus
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 480 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- orgaanvlees
Ingrediënten
- bleekselderij
- boter
- champignons
- dragon
- droge witte vermouth
- droge witte wijn
- ham
- kervel
- laurier
- maïzena
- peper
- peterselie
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- wortel
- zout
- zwezerik
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.