Saucisson à cuire, saucisson de ménage, Saucisson de Toulouse, Saucisson à l'ail, Saucisson truffé, Cervelas de Paris - Gepocheerde worstjes
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 507 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- varkensvlees / worst
Ingrediënten
- cognac
- épice fines
- gemalen kruiden
- knoflook
- peperkorrels
- pistachenoten
- truffel
- truffelvocht
- varkenslende
- varkensschouder
- varkensvet
- witte peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.