Artichauts printaniers - Gesmoorde artisjokken met wortel, ui, meiknolletjes en champignons

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 576 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hamcanapés - canapè di prosciutto

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Artisjokken, topinamboer, Chinese artisjokken, Meyer citroenen, Castelvetrano olijven en Trappitu olijfolie

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Risotto con due carciofi - Risotto met artisjokken

Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

An Artichioke Lover's Feast - Een feest voor liefhebbers van artisjokken

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book