Gratin d'aubergines farcies - Schotel van aubergine, tomaat en restjes vlees
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 599 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- bouillon / groente
Ingrediënten
- aubergines
- basilicum
- boter
- broodkruim
- ei
- gedroogde sinaasappelschil
- gekookte ham
- gruyère
- kalfsvlees
- kalkoenvlees
- knoflook
- laurier
- maïzena
- olijfolie
- oregano
- peper
- peterselie
- rozemarijn
- saffraandraadjes
- tijm
- tomatensap
- tomatensaus
- tomaten uit blik
- ui
- varkensvlees
- vleesjus
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.