Gratin d'aubergines farcies - Schotel van aubergine, tomaat en restjes vlees

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 599 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
bouillon / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Agnolotti van aubergine, basilicum, pecorino en ricotta salatav

delicious. magazine - 2011-06

Agnolotti van aubergine, basilicum, pecorino en ricotta salata

delicious. magazine - 2011-06

Thaise rode curry met paprika en aubergine

Een recept uit Isabel

Gegrilde aubergines van de barbecue

Een recept uit