Tomatensaus bij gevulde kool

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 643 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Soort:
saus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Terrine de légumes et de confit de foie de canard - Terrine van groenten en confit van eendenlever

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Friese boerenkool

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Gegrilde zalmsteak met zeezout - dos de saumon grillé au fleur du sel

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Braised Sauerkraut

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]