La suprise du Vésuve - Omelet Vesuvius

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 751 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
ijs

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mascarponecrème - crema di mascarpone

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Charlotte Jamaïque en flammes - Gekarameliseerde geflambeerde rumcake

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Marokkaanse ceremoniele taart

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Chocoladesalami

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch