Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
La suprise du Vésuve - Omelet Vesuvius
- Ingrediënten:
- bisquitgebak, cognac, eiwit, génoise, kirsch, poedersuiker, rum, suiker, vanille-essence en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- ijs
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met génoise in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient génoise:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Sous vide:
Diner / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Delicious. Het kookboek!: