Ramequin du juste milieu - Ongare binnenkant van vol-au-vent met kaas als voorgerecht of in plaats van aardappelen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 922 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
vegetarisch / pastei

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eierstich

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Krokante koekjes

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Petits pots de crème

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Mattentaarten

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek