Gebonden bonensoep met een vulsel van venkel en tomaat
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 54 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- bieslook
- boter
- doorregen schouderlap
- gedroogde witte bonen
- knoflook
- laurier
- lente-ui
- mager spek
- olijfolie
- peper
- peperkorrels
- prei
- salie
- sjalot
- tijm
- tomaten
- ui
- venkel
- water
- worstjes
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.