Sauce suprème - Roomsaus o.b.v. velouté

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 87 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
saus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sauce Parisienne (Sauce Allemande) - Parissienesaus (Duitse saus)

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Veau prince Orloff - Met uien en champignons gegratineerd kalfsvlees

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Blanquette d'agneau - Gestoofd voorjaarslam met uien en champignons

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Timbale de macaroni - Warme macaronipudding

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten