Oeufs en gelée - Gepocheerde eieren in gelei

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 217 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
schuim/mousse/gelei

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hollandaise met dragon

delicious. magazine - 2010-13

Maïssoep met zomerse succotash en dumplings van varkensbuik

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Tarragon infusion

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Coq-au-vin blanc met dragon

Een recept uit delicious. magazine - 2015-08