Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Mousse de jambon de pays - Hammousse
- Ingrediënten:
- crème fraîche, gekookte boerenham, peper, slagroom, vleesgelei, waterkers, zout en zure room
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vleesgelei in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vleesgelei:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Elzas:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: