Piperade - Open omelet gegarneerd met ui, paprika, tomaat en ham

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 151 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch
Soort:
ei/omelet/frittata

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gruyèrestengels

Een recept uit

Taklia - ta'leya

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Pecannoten met esdoornsiroop en peper

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Welsh rabbit

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek