Gratin de pommes de terre et saucisson - Gegratineerde aardappelen, uien en worstjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 165 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
diner
Soort:
crumble/gratin

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardappels in bechamel - patate alla besciamella

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gegratineerde haai met aardappels

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Amerikaanse kabeljauwkroketten - Auguste Escoffier, 1902

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Gegratineerde haai met aardappels - palombo con patate al gratin

Een recept uit  - De Zilveren Lepel