Soufflé aux épinards et jambon - Spinaziesoufflé met ham

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 174 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
soufflé

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Spinazietaart met verstopte eieren

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Filorolletjes met spinazie en feta

Een recept uit Marianne Breukers

Filorolletjes met spinazie en feta

Een recept uit Marianne Breukers

Filorolletjes met spinazie en feta - Lovemyfood.nl

Een recept uit Marianne Breukers