Variaties voor gevulde flensjestaart met saus
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 196 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
Ingrediënten
- aspergepunten
- aubergine
- bruine madeirasaus
- champignons
- crèmevulling
- sauce soubise
- saus met ham
- saus met kalfsvlees
- saus met kip
- saus met kippenlever
- saus met schaaldieren
- saus met vis
- spinazie
- tomaten
- tomatensaus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.