Variaties voor gevulde flensjestaart met saus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 196 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

La cuisson d'asperges - Asperges koken

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Asperges met sinaasappel - asparagi all'arancia

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Basisbereiding asperges koken stomen

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Mortadella op geroosterde paprika met rijststokjes en asperges in Thaise dressing

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels