Saus met kalfsvlees

Zoek naar saus met kalfsvlees in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met saus met kalfsvlees in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste saus met kalfsvlees recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient saus met kalfsvlees:

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Variaties voor gevulde flensjestaart met saus

Ingrediënten:
aspergepunten, aubergine, bruine madeirasaus, champignons, crèmevulling, sauce soubise, saus met ham, saus met kalfsvlees, saus met kip, saus met kippenlever, saus met schaaldieren, saus met vis, spinazie, tomaten en tomatensaus

Keuken:
Frans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Bollito misto

Ingrediënten:
bleekselderij, cotechinoworst, kalfsborst, kalfstong, kalfswang, kruidnagel, mostarda di cremona, peperkorrels, runderborst, salsa verde, soepkip, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / voorgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Hersenpaté

Ingrediënten:
ansjovispasta, ei, gedroogde oregano, kalfshersenen, lavas, peperkorrels, saus bij hersenpaté en schapenhersens

Keuken:
Romeins
Soort:
orgaanvlees / paté/terrine
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Bollito misto

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, braadkip, cotechinoworst, gepekelde ossentong, groene saus, kalfsbotten, kalfshak, kalfsschenkel, kalfsvoet, laurier, peper, prei, rode saus, rode wijn, runderbotten, runderschenkel, ui, wortel, zampone, zonnebloemolie en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees / gevogelte
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Bollito misto - Gemengd gekookt vlees

Ingrediënten:
bleekselderij, cotechino, cugnà, kalfsborst, kalfstong, kip, kruidnagel, mostarda di cremona, runderlende, rundersukade, salsa rossa, salsa verde, ui, wortel en zampone

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / bouillon
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:

Aziatische fondue

Ingrediënten:
ansjovissaus nr 1, béarnaisesaus, dijonsaus, duivelssaus, eend, eidooier, gekookte chinese rijst, kalfsfilet, kerriesaus, kip, lichte tomatensaus, paprikasaus, runderfilet, sojasaus, stokbrood, varkensfilet en vette bouillon

Keuken:
Aziatisch / Europees
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Balletjes:

Kalfsgehaktballetjes met vijf specerijen

Ingrediënten:
kalfsgehakt, kaneelstokje, kruidnagel, limoensap, muskaatwijn, noilly prat, peperkorrel, saucijzenvlees, sojasaus, steranijs, suiker, venkelzaad en vissaus

Soort:
vlees