Suprêmes et mousse de volaille en chaud-froid, blanche neige - Kipfilet en kippenmousse in chaud-froid
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 222 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- buffet
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- blanke kippenfond
- boter
- dragon
- droge witte vermouth
- gedroogde dragon
- gelatine
- gelatinepoeder
- heldere kippensoep uit blik
- kipfilet
- kippenmouse
- mousse van kippenlever
- peterselie
- slagroom
- tijm
- truffel
- ui
- waterkers
- witte peper
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.