Crabe ou homard en chaud-froid, blanche neige - Krab of kreeft in chaud-froid
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 222 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- buffet / voorgerecht
Ingrediënten
- boter
- cayennepeper
- cognac
- dragon
- dragonblaadjes
- droge mosterd
- droge witte vermouth
- gegeleerde fond
- gegratineerd schaaldierenvlees
- gelatine
- gelatinepoeder
- krabschalen
- krabvlees
- kreeftschalen
- kreeftvlees
- lente-ui
- peper
- sint-jakobsschelpen
- sjalot
- slagroom
- truffel
- visfond op basis van witte wijn
- vocht van schaaldieren
- witte wijnfond
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.