Crabe ou homard en chaud-froid, blanche neige - Krab of kreeft in chaud-froid

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 222 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
buffet / voorgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sinterklaasrecepten: Sinaasappel hollandaise

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Pecannoten met esdoornsiroop en peper

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Gruyèrestengels

Een recept uit

Welsh rabbit

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek