Escalopes de veau à l'estragon - Gebakken kalfsoesters met bruine dragonsaus
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 345 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees
Ingrediënten
- arrowroot
- boter
- bruine fond
- bruine saus
- champignons
- dragon
- droge witte wijn
- gedroogde dragon
- kalfsoester
- lente-ui
- maïzena
- olie
- peper
- peterselie
- runderbouillon
- sjalot
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.