Escalopes de veau chasseur - Gebakken kalfsoesters met champignons en tomaten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 345 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebakken ganzenlever met oosterse paddestoelenragout met sojasaus gravy en krokant Chinees spek

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Mango-kip ontbijtburgers

Een recept uit Simone van den Berg

Viskoekjes met dille en bieslook

Een recept uit

Vis-tempura

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek