Paupiettes de boeuf Niçoise - Rundvleesrolletjes, gevuld met olijven, pepertjes, knoflook en kruiden

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 397 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Dubbele kotelet van gestreepte zeebaars

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Scotch eggs van kwartelei met mosterddip

Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Saucisson à l'ail

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Duivelse tomaten

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten