Boeuf en caisse, suprise - Gevuld gesmoord rundvlees in een vleescroûte

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 412 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Spiegelei 'new style' met feta en champignons

Een recept uit Pascale Naessens - Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

Champignonomelet met kerrie

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Nestje van paksoi en champignons

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Omelet chasseur

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe