Gigot en chevreuil - Lams- of schapenbout gemarineerd in rode wijn

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 456 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gebraden lamsrollade met aardappeltjes en kruiden

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Lamsbout met dadels

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Lamsbout

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Lamsbout met rozemarijn en knoflook

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ