Estouffade Provençale
Een recept van D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven.
U vindt dit recept op pagina 105 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten
- bloem
- bouquet garni
- bruine fond
- knoflook
- mager spek
- olijven
- peper
- schouderstuk
- tomaten
- ui
- witte wijn
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.