Zuurkool
Een recept van D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven.
U vindt dit recept op pagina 154 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- aardappelen
- bouquet garni
- elzasser witte wijn
- frankfurter worst
- ganzenvet
- gerookte worst
- gerookt varkensvlees
- hamvet
- jeneverbessen
- kruidnagel
- peper
- reuzel
- ui
- varkensborstspek
- witte bouillon
- wortel
- zout
- zuurkool
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.