Witloof met kip met lichte currysaus
Een recept van D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven.
U vindt dit recept op pagina 167 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .
- Keuken:
- Belgisch
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- appel
- boter
- bouquet garni
- droge witte wijn
- kerriepoeder
- kervel
- kippenborst
- kippenbouillon
- parelhoenborst
- peper
- room
- sjalot
- ui
- witloof
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.