Thea Spierings - Carpaccio!

Carpaccio!

80 flinterdunne recepten

Een boek van Thea Spierings

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Carpaccio!, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Carpaccio!
Prijs: 14,95
ISBN: 978-90-76218-99-1
Uitvoering: hardcover
Omvang: 180 p.
Formaat: 210 x 210 mm
Naast een voorgerecht van flinterdun gesneden plakjes ossenhaas duidt de term carpaccio tegenwoordig ook een bereidingswijze aan. Alles wat in heel dunne plakjes gesneden op een bord of schaal wordt geserveerd, krijgt de naam carpaccio. Dat je daarmee alle kanten op kunt, laten we zien in dit carpaccio-kookboek. Carpaccio! bevat 80 verschillende carpacciorecepten. Heerlijke gerechten die u kunt serveren als hapje, voorgerecht of als onweerstaanbaar nagerecht. Het kookboek Carpaccio! laat zien dat je er alle kanten mee op kunt!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Hollandse zwaardvis

Ingrediënten:
citroen, kropsla, olijfolie en zwaardvis

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Recept uit Carpaccio!:

Fruitig parelhoentje

Ingrediënten:
bouillon, framboos, frambozenazijn, honing, maïskiemolie, olijfolie en parelhoenfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte / mosterd
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zonnevis met tomatenchutney

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, koriander, notenolie, olijfolie, rucola, tomaat, ui en zonnevisfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Kabeljauw met zalm

Ingrediënten:
dille, kabeljauwfilet, maïskiemolie, olijfolie en zalm

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Carpaccio van Hollandse nieuwe

Ingrediënten:
bieslook, crème fraîche, haring, kappertjes en sjalot

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Tomaat met olijvendressing

Ingrediënten:
kappertjes, maïskiemolie, olijfolie, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, wittewijnazijn en zwarte olijven

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Carpaccio klassiek

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas en pijnboompitjes

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Smoky fazant

Ingrediënten:
citroen, fazantenborst, granaatappel, olijfolie, pijnboompitjes en rozijn

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte / paddenstoelen
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Lamsrollade met mintsaus

Ingrediënten:
bouillon, eidooier, honing, lamsrollade, maïskiemolie, mintblaadjes en olie

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees / mosterd
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zalm met gegrilde courgette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, courgette, gerookte zalm, knoflook, olijfolie en rucola

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Serranoham met pistachenoten

Ingrediënten:
citroen, kerstomaat, olijfolie, oregano, pistaches, rucola, serranoham en vleeswaren

Soort:
carpaccio/tartaar
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / nagerecht uit Carpaccio!:

Aardbeienfestival

Ingrediënten:
aardbei, mascarpone, poedersuiker en room

Soort:
carpaccio/tartaar / fruit / zoet
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zeekomkommer

Ingrediënten:
garnaal, knoflook, komkommer, olijfolie, sherry, sinaasappelrasp en sojasaus

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gemarineerde zalm

Ingrediënten:
dille, grof zeezout, peper, suiker en zalm

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gegrilde aubergine met basilicumolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, gedroogde tomaat, knoflook, pecorino en pijnboompitjes

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Eendenborstfilet met vanilledressing

Ingrediënten:
eendenborstfilet, honing, maïskiemolie, notenolie, vanillestokje, witte wijnazijn en zoete witte wijn

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Mozzarella met tomaat

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, mozzarella, olijfolie en tomaat

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Kipfilet met mangochutney

Ingrediënten:
gembersiroop, kipfilet, koriander, mango, olijfolie, ui en zure appel

Soort:
carpaccio/tartaar / gevogelte / azijn
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Duivenborst met knolselderijpuree

Ingrediënten:
crème fraîche, duivenborst, knolselderij, melk en olijfolie

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gemarineerde trostomaat met feta

Ingrediënten:
feta, honing, maïskiemolie, rodewijnazijn en trostomaat

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Hertenbiefstuk met vijgensaus

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde vijgen, hertenbiefstuk, koksroom, medium sherry, olie en vijg

Soort:
carpaccio/tartaar / wild
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Komkommer met kruidige tomatensaus

Ingrediënten:
kappers, knoflook, komkommer, kruiden, maïskiemolie, rucola, trostomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Lauwwarme zalm met spinazie

Ingrediënten:
balsamicoazijn, olijfolie, sjalot, spinazie en zalmfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / vis