Thea Spierings - Carpaccio!

Carpaccio!

80 flinterdunne recepten

Een boek van Thea Spierings

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Carpaccio!, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Carpaccio!
Prijs: 14,95
ISBN: 978-90-76218-99-1
Uitvoering: hardcover
Omvang: 180 p.
Formaat: 210 x 210 mm
Naast een voorgerecht van flinterdun gesneden plakjes ossenhaas duidt de term carpaccio tegenwoordig ook een bereidingswijze aan. Alles wat in heel dunne plakjes gesneden op een bord of schaal wordt geserveerd, krijgt de naam carpaccio. Dat je daarmee alle kanten op kunt, laten we zien in dit carpaccio-kookboek. Carpaccio! bevat 80 verschillende carpacciorecepten. Heerlijke gerechten die u kunt serveren als hapje, voorgerecht of als onweerstaanbaar nagerecht. Het kookboek Carpaccio! laat zien dat je er alle kanten mee op kunt!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gerookte heekfilet met tomatensaus

Ingrediënten:
heekfilet, kervel, sjalot, suiker, vleestomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Rode bietjes met wittewijnsaus

Ingrediënten:
bietjes, bleekselderij, droge witte wijn, jakobsschelpen, olijfolie, room, ui, visfond en winterwortel

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Rauwe zalm en jakobsschelpen

Ingrediënten:
bouillon, dragon, eidooier, gembersiroop, jakobsschelpen, limoen, maïskiemolie, olijfolie, wittewijnazijn en zalm

Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren / mosterd
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Tomaat met olijvendressing

Ingrediënten:
kappertjes, maïskiemolie, olijfolie, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, wittewijnazijn en zwarte olijven

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Carpaccio klassiek

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas en pijnboompitjes

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gemarineerde zalm

Ingrediënten:
dille, grof zeezout, peper, suiker en zalm

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Geschrokken tonijn

Ingrediënten:
olijfolie en tonijnfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Kleurige kabeljauw

Ingrediënten:
basilicum, kabeljauwfilet, maïskiemolie, olijfolie, rode paprika en spinazie

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Knapperige fontinasalade

Ingrediënten:
bouillon, fontinakaas, maïskiemolie, olijfolie, radijs, sherryazijn, sla en walnoten

Soort:
carpaccio/tartaar / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Kalfsvlees met tonijnsaus

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bliktonijn, citroensap, kalfsmuis, kappers, olijfolie, peterselie, ui, winterwortel en witte wijn

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Hollandse zwaardvis

Ingrediënten:
citroen, kropsla, olijfolie en zwaardvis

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Wildzwijnfilet en kumquat

Ingrediënten:
eikenbladsla, frisee, kumquat, olijfolie, suiker en wildzwijnfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / wild
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Jakobsschelpen met tomaat en dille

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroen, dille, honing, jacobsschelp, mosterd, olijfolie, sherryazijn, sojaolie en tomaat

Soort:
carpaccio/tartaar / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Kipfilet met mangochutney

Ingrediënten:
gembersiroop, kipfilet, koriander, mango, olijfolie, ui en zure appel

Soort:
carpaccio/tartaar / gevogelte / azijn
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gegrilde aubergine met basilicumolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, gedroogde tomaat, knoflook, pecorino en pijnboompitjes

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Lamsrollade met mintsaus

Ingrediënten:
bouillon, eidooier, honing, lamsrollade, maïskiemolie, mintblaadjes en olie

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees / mosterd
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Smoky fazant

Ingrediënten:
citroen, fazantenborst, granaatappel, olijfolie, pijnboompitjes en rozijn

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte / paddenstoelen
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Hertenbiefstuk met vijgensaus

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde vijgen, hertenbiefstuk, koksroom, medium sherry, olie en vijg

Soort:
carpaccio/tartaar / wild
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Courgette met waterkers en radijs

Ingrediënten:
citroensap, courgette, gedroogde tomaat, olijfolie, radijs, rode pesto en waterkers

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gemarineerde trostomaat met feta

Ingrediënten:
feta, honing, maïskiemolie, rodewijnazijn en trostomaat

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Carpaccio van Hollandse nieuwe

Ingrediënten:
bieslook, crème fraîche, haring, kappertjes en sjalot

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zalm met gegrilde courgette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, courgette, gerookte zalm, knoflook, olijfolie en rucola

Soort:
carpaccio/tartaar / vis