Thea Spierings - Carpaccio!

Carpaccio!

80 flinterdunne recepten

Een boek van Thea Spierings

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Carpaccio!, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Carpaccio!
Prijs: 14,95
ISBN: 978-90-76218-99-1
Uitvoering: hardcover
Omvang: 180 p.
Formaat: 210 x 210 mm
Naast een voorgerecht van flinterdun gesneden plakjes ossenhaas duidt de term carpaccio tegenwoordig ook een bereidingswijze aan. Alles wat in heel dunne plakjes gesneden op een bord of schaal wordt geserveerd, krijgt de naam carpaccio. Dat je daarmee alle kanten op kunt, laten we zien in dit carpaccio-kookboek. Carpaccio! bevat 80 verschillende carpacciorecepten. Heerlijke gerechten die u kunt serveren als hapje, voorgerecht of als onweerstaanbaar nagerecht. Het kookboek Carpaccio! laat zien dat je er alle kanten mee op kunt!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Duivenborst met knolselderijpuree

Ingrediënten:
crème fraîche, duivenborst, knolselderij, melk en olijfolie

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gegrilde entrecote

Ingrediënten:
balsamicoazijn, entrecote, knoflook en olijfolie

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gerookte heekfilet met tomatensaus

Ingrediënten:
heekfilet, kervel, sjalot, suiker, vleestomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Kipfilet met mangochutney

Ingrediënten:
gembersiroop, kipfilet, koriander, mango, olijfolie, ui en zure appel

Soort:
carpaccio/tartaar / gevogelte / azijn
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Komkommer met kruidige tomatensaus

Ingrediënten:
kappers, knoflook, komkommer, kruiden, maïskiemolie, rucola, trostomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / nagerecht uit Carpaccio!:

Meloenzoet

Ingrediënten:
citroen, honing, vanillestokje en watermeloen

Soort:
carpaccio/tartaar / fruit / zoet
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Rode bietjes met wittewijnsaus

Ingrediënten:
bietjes, bleekselderij, droge witte wijn, jakobsschelpen, olijfolie, room, ui, visfond en winterwortel

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Smoky fazant

Ingrediënten:
citroen, fazantenborst, granaatappel, olijfolie, pijnboompitjes en rozijn

Soort:
carpaccio/tartaar / wild en gevogelte / paddenstoelen
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Geitenkaas met antiboise

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, geitenkaas, knoflook, lente ui, olijfolie, sla, tomaat en zeezout

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zoete geitenkaas met paprika

Ingrediënten:
honing, rode paprika, walnoten en zachte geitenkaas

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gemarineerde trostomaat met feta

Ingrediënten:
feta, honing, maïskiemolie, rodewijnazijn en trostomaat

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zonnevis met tomatenchutney

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, koriander, notenolie, olijfolie, rucola, tomaat, ui en zonnevisfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Haas met chocosaus

Ingrediënten:
haasfilet, olijfolie en pure chocolade

Soort:
carpaccio/tartaar / wild
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zalm met gegrilde courgette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, courgette, gerookte zalm, knoflook, olijfolie en rucola

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Wild zwijn met cranberrycompote

Ingrediënten:
cranberry, olijfolie, rode wijn, suiker en wildzwijnfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / wild
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / nagerecht uit Carpaccio!:

Banana split

Ingrediënten:
banaan, pure chocolade, room en vanilleijs

Soort:
carpaccio/tartaar / fruit / zoet
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Lamsrollade met mintsaus

Ingrediënten:
bouillon, eidooier, honing, lamsrollade, maïskiemolie, mintblaadjes en olie

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees / mosterd
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Geitenkaas met 'n appeltje

Ingrediënten:
appel, appelazijn, eidooier, groentebouillon, harde geitenkaas, honing, maïskiemolie en sla

Soort:
salade / carpaccio/tartaar / mosterd / kaas
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Jakobsschelpen met tomaat en dille

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroen, dille, honing, jacobsschelp, mosterd, olijfolie, sherryazijn, sojaolie en tomaat

Soort:
carpaccio/tartaar / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / nagerecht uit Carpaccio!:

Peertjes & erwtjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, erwten, handpeer, olijfolie en parmezaanse kaas

Soort:
carpaccio/tartaar / fruit / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Komkommer met aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, balsamicoazijn, basilicum, groene peperbolletjes, honing, komkommer, maïskiemolie en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / fruit / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Tomaat met olijvendressing

Ingrediënten:
kappertjes, maïskiemolie, olijfolie, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, wittewijnazijn en zwarte olijven

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Komkommer met gerookte paling

Ingrediënten:
augurk, gerookte paling, komkommer, olijfolie, sjalot, tomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / vis