Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Haggis
- Ingrediënten:
- havermeel, orgaanvlees van schaap, schapenmaag, schapennierenvet, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Europees / Schots
- Soort:
- vlees / schapenvlees / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Schapenmaag wordt beschouwd als orgaanvlees van schaap.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met schapenmaag in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient schapenmaag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Boekoe Bagoes:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-07:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-09:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-02:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-02:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Lekker Happen: