Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Crispy Fish Skin variations
- Ingrediënten:
- eiwit, frituurolie, gefrituurde knapperige vissenhuid, maltodextrine de19, olie, tuiles van vissenhuid en vissenhuid zonder schubben
- Soort:
- condiment
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Gefrituurde knapperige vissenhuid wordt beschouwd als vissenhuid zonder schubben.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gefrituurde knapperige vissenhuid in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gefrituurde knapperige vissenhuid:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit delicious. magazine - 2013-03:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-03:
Recept uit delicious. magazine - 2009-04:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-04:
Recept uit delicious. magazine - 2014-06:
Recept uit delicious. magazine - 2014-06:
Diner / hoofdgerecht uit Sauce schule:
Recept uit delicious. magazine - 2011-07:
Recept uit delicious. magazine - 2011-07:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Fisch, 30 tolle Rezepte:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit delicious. magazine - 2010-03:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit delicious. magazine - 2014-06:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-06:
Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Lunch / snack of tussendoortje uit Fisch & Meeresfrüchte: 30 Rezepte: Neu, Fix, Kreativ:
Recept uit delicious. magazine - 2011-08:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-08:
Recept uit delicious. magazine - 2011-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-02: