Gefermenteerde wei

Gefermenteerde wei wordt beschouwd als wei.

Zoek naar gefermenteerde wei in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gefermenteerde wei in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gefermenteerde wei recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gefermenteerde wei:

Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Mosterd

Ingrediënten:
azijn, honing, mosterdzaad, wei en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Ananassalsa

Ingrediënten:
ananas, limoen, munt, rode ui, spaanse peper en wei

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Muntsaus

Ingrediënten:
groene peper, honing, munt, peper, wei en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Wortelbrood

Ingrediënten:
anijs, gemalen amandelen, gist, griessuiker, kaneel, melk, sinaasappelrasp, sojabloem, sojayoghurt, tarwebloem, water, wei, wortelen en zout

Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Tabasco

Ingrediënten:
azijn, pepers, wei en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Groene kruidenpesto

Ingrediënten:
oregano, peper, bladpeterselie, rozemarijn, tijm, wei, witbrood en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Rabarberchutney

Ingrediënten:
kaneel, knoflook, rabarber, rode paprika, rozijnen, suiker, ui en wei

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Roggebrood

Ingrediënten:
boter, gist, karnemelk, roggemeel, voltarwemeel, water, wei, yoghurt en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Boekweitbrood

Ingrediënten:
boekweitbloem, boter, gist, karnemelk, voltarwemeel, water, wei, yoghurt en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Pikant brood

Ingrediënten:
boter, gemalen kaas, gist, karnemelk, peper, roggebloem, salamiblokjes met look, tarwebloem, tijm, wei en zout

Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, mosterd, olijfolie, peper, wei, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Cheddar Soup

Ingrediënten:
bruine boter, citras, gedestilleerd water, knoflook, ongefilterd witbier, oude cheddar, sjalot en wei proteine isolaat

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Wortels en karnemelk

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babyworteltjes, bloem, boekweit, citroensap, ei, eiwitten, gelatine, karnemelk, maltodextrine, moutpoeder, room, sinaasappelsap, sorbetstabilisator, suiker, suikersiroop, wei, wortelpuree, wortels, wortelsap, zoethoutpoeder en zout

Soort:
vegetarisch