Morellen

Morellen wordt beschouwd als kersen.

Alternatieve naam: morel.

Zoek naar morellen in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met morellen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste morellen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient morellen:

Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Chocolade-kersentaart

Ingrediënten:
ei, fijne kristalsuiker, kirsch, morellen, morellen in kirsch-siroop, cacao, pure chocolade en slagroom

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Chocoladetaart met kersen

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, ei, fijne kristalsuiker, melkchocolade, pure chocolade, kersen, kirsch, morellen, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Californische ham met ananas

Ingrediënten:
ananas uit blik, bruine suiker, gekookte ham, grapefruitsap, kruidnagel en morellen op sap

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Drinken / cocktails uit Culinaria U.S.A.:

Manhattan

Ingrediënten:
angosturabitter, bourbon, ijs, italiaanse vermout, morel en sinaasappel

Keuken:
Amerikaans
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Californische ham in bier

Ingrediënten:
ananas uit blik, bier, bruine suiker, gekookte ham, kruidnagel en morellen op sap

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Kersen-amandelcrumble

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, amandel, brosse amandelbiscuits, cantuccini, donkerbruine basterdsuiker, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, morellen, slagroom en vanillestokje

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Koude kersensoep

Ingrediënten:
brandewijn, citroensap, citroenschil, kaneel, kersen, morellen, rode wijn, suiker, witte wijn en zure room

Keuken:
Hongaars / Joods
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Rumpot

Ingrediënten:
aardbeien, abrikozen, druiven, frambozen, kersen, kwetsen, mirabelpruimen, morellen, peren, perzik, rum en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
vegan / fruit