Paté en croûte
Een recept van D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven.
U vindt dit recept op pagina 24 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees / paté/terrine
Ingrediënten
- bloem
- boter
- cognac
- ei
- eidooier
- fazantenvlees
- fazantfilet
- kippenlever
- laurier
- madeira
- marinade
- peper
- sjalot
- spek
- spekvet
- tijm
- truffel
- vierkruidenmengsel
- vleesgelei
- water
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.